Blog

Minden kezdet nehéz…

Főleg ha már sokadjára fogsz hozzá.

Szinte megszámlálni sem tudom, hogy hányszor próbáltam erőltetni a blogírást. Volt több is az idők során, de aztán szépen mind az enyészetté vált. Próbáltam én mindent, még azt is, hogy veszek domaint, tárhelyet és még úgyse ment. Később megvettem ezt a méregdrága sablont is, hogy majd ezzel is ösztönözzem magam arra, hogy írjak… na annak se lett jó vége.

Pedig szeretek írni. Pontosabban szerettem. Először csak sima naplóként használtam, majd később kvázi véleményvezérkedni próbáltam, kevesebb sikerrel. Régebben több időm volt. Aztán jött a gyerek, majd a másik is. Meg az új munkakör, meg a sok sok stressz és… és valahogy már játszani sem volt kedvem, nem hogy blogolni. Lehet hogy megöregedtem.

Jó, szaros 35 éves vagyok, ha minden jól megy és nem basz el valami útközben, akkor még egyszer ennyi csak jut. Nem? Remélem a Covid se pofázik közbe meg egyébként is szeretném látni felnőni a gyerekeimet. Szóval nem fogom könnyen adni magam. Meg azt se, hogy csak azért is csináljak végre egy kurva blogot.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük